MökkiTalkkarit
Mökkisi on rentoutumista ja loman viettoa varten!    Anna luotettavan mökkitalkkarin tehdä ne työt puolestasi joita et itse ehdi tekemään!     .
Etusivu Mökkitalkkarit Kunnittain Yhteistyössä Liity talkkariksi Tietoa palvelustaTietoa palvelusta

Tämä sivusto on mökkiläisten ja mökkitalkkareiden kohtaaamispaikka. Mökkitalkkari on mökinomistajan luottohenkilö mökkipaikkakunnlla. Mökkitalkkari tekee mökillä monenlaisia huolto- ylläpito- ja kunnostustöitä. Mökkeilijä voisi keskittyä siihen, mitä varten mökki on hankittu, eli lomailuun ja lepoon. 

Ylesesti mökkiläinen ja mökkitalkkari sopivat keskenään, että mitä kaikkia töitä huoltosopimukseen kuuluu. Tällä sivustolla mökkitalkkarit esittäytyvät ja kertovat palveluksistaan. Palvelun rakenne sovitaan yleisesti aina tapauskohtaisesti.

Mökkitalkkarisopimuksen tekeminen on mökin omistajan ja mökkitalkkarin välinen asia. Mokkitalkkarit.net sivusto ja sitä ylläpitävä Nettipuro ei toimi missään roolissa työsuhteen sopimisen osalla. Sivusto on mökkitalkkareiden esittelykanava. Sivustolla olevat tiedot ovat mökkitalkkareiden itsensä ilmoittamia ja kukin mökkitalkkari vastaa tietojen paikkaansapitävyydestä.

Voit kokeilla palvelua ilmaiseksi 3 kuukauden ajan. Lähetä tietosi meille sivustolla olevalla lomakkeella kohdasta "Liity talkkariksi". Ilmainen kokeilu ei sido mihinkään. Voit irtisanoa palvelun milloin hyvänsä, ja se ei todellakaan maksanut mitään. 3 kuukauden jälkeen palvelu jatkuu maksullisena. Vuosimaksu on 95 euroa /vuosi + alv. Palvelu laskutetaan vuosittain.

mökkitalkkari, tällä sivulla mökkitalkkarit mökkitalkkari
Content Copyright (c)  Nettipuro