MökkiTalkkarit
Mökkisi on rentoutumista ja loman viettoa varten!    Anna luotettavan mökkitalkkarin tehdä ne työt puolestasi joita et itse ehdi tekemään!     .
Etusivu Mökkitalkkarit Kunnittain Yhteistyössä Liity talkkariksi Tietoa palvelustaYHTEISTYÖ ON VOIMAA

NYKYINEN TAI TULEVA MÖKKITALKKARI

Miten kerrot palveluistasi? Viidakkorumpu on toki erinomainen tapa, sillä kyllä ammattimiehellä tai naisella usein töitä riittää. Kuitenkin ongelma on, että miten saisit kerrottua kotiseutusi mökkinomistajille toiminnastasi ja palveluksistasi. Lehti-ilmoittelu on kallista ja tehotonta. Mainosten jakelu mökkien postilaatikkoihin on työlästä ja vaikeaa.

Oletko jo esillä Internetissä? Jos olet, niin se on hyvä asia. Jos sivustosi vielä löytyy jolllain hyvällä hakutermissä hakukoneista, niin olet jo pitkällä. Seuraava ongelma onkin se, että löytävätkö juuri PAIKKAKUNNALLASI olevat mökinomistajat sivuillesi. Useimmiten sivusi löytyy vain jollain yksittäisellä sanalla hakukoneella tai sitten sitä ei löydy ollenkaan. Näin ollen internetsivujesi teho ei ole sitä mitä se voisi olla.

Riippumatta siitä, oletko jo internetissä tai et, niin mökkitalkkarit.net tarjoaa sinulle mahdollisuuden suoraan huomattavasti laajempaa näkyvyyteen. Kun olet mukana joukossamme, on lähes varmaa, että jossain vaiheessa KAIKKI alueellasi lomailevat mökkeilijät, jotka ovat kiinnostuneita mökkitalkkaripalveluista tulevat löytämään sinut. Tämä tapahtuu vielä lähes automaattisesti. Mökkeilijä etsii internetissä mökkipalveluita. Melko varmasti sivumme on ensimmäisten joukossa kaikilla järkevillä hauilla. Kävijä tulee sivuillemme (jollekin sattumanvaraiselle sivulle). Saattaa olla niin, että hänellä on mökki vaikka Kuusamossa, mutta hän tulikin ensimmäisenä porilaisen mökkitalkkarin sivulle. Nyt hän voi suunnistaa nopeasti kohti Kuusamon mökkitalkkareita. Näin autamme toinen toisiamme.

YLIVOIMAINEN SIVUSTO INTERNETISSÄ

Mokkitalkkarit.net on ylivoimainen mökkitalkkarisivusto. Sivuston rakenne on suunniteltu siten, että kävijä löytää sivun kaikilla mahdollisilla termeillä mitä liittyvät jotenkin mökkitalkkaritoimintaan. Mahdollisia sanoja on esim "mökkitalkkarit", "mökki talonmies", "mökin kunnostus", "laiturin rakentaminen" jne. Näiden hyvien termien määrä kasvaa koko ajan.

KUNTAKOHTAISET SIVUT

Myös paikalliset termit on huomioitu. Paikallisia termejä on esim "Mäntyharjun mökkitalkkarit", "Mäntyharju mökkitalonmies" tai "mökkitalonmies Mäntyharjulla" Kuntakohtaisilta sivuilta pääsee suoraan selaamaan niiden talkkareiden sivuja, jotka toimivat kyseisen kunnan alueella. Sama toistetaan jokaisen Suomen kunnan kohdalla (noin 430 kappaletta). Näin ollen tulemme saavuttamaan tuhansia ykkoshakutuloksia ja kymmeniätuhansia muita hyviä hakutuloksia Googlessa. Ykköstulosten saavuttaminen tarkoittaa aina sitä, että sivuille tulee paljon kävijöitä.

YHTEISTYÖ

Tämän sivuston hyvä asema internetissä auttaa jokaista jäsentä. Sivustolla on tuhansia kärkipaikkoja hakukoneiden hakutuloksissa. Ei ole tärkeää, että kenen talkkarin sivu löytyy ensimmäisena. Tärkeää on se, että talkkaripalvelujen tarvitsija löytää helposti talkkarin oman mökkinsä läheityydestä. Jokaisella sivulla on heti näkyvissä Suomen kartta, joka ohjaa palvelun tarvitsijan hakeutumaan heti oikeaan paikkaan.

HINNASTO

Palvelun hinta on 95 euroa + alv 24% vuodessa. Tällä hinnalla saat
  • Jatkuvan huippunäkyvyyden internetissä.
  • Oman sivun sisältäen tietoja palveluistasi ja yhteystietosi, sekä linkin mahdollisille omille sivuillesi.
  • Tietosi niille kuntakohtaisille sivuille, joissa sinulla on toimintaa.

Palvelu laskutetaan vuosittain. Hinta on verotuksessa vähennyskelpoinen.
ERIKOISTARJOUS

  • Ilmainen kolmen kuukauden kokeilu. Jos et ole tyytyväinen palveluun, niin voit keskeyttää sen veloituksestta.
  • Ilmoita tietosi nyt oheisella lomakkeella joka on "Liity talkkariksi" -sivulla, se on ilmaista eikä sido sinua mihinkään!

 

mökkitalkkari, tällä sivulla mökkitalkkarit mökkitalkkari
Content Copyright (c)  Nettipuro